diumenge, 4 de març del 2012

Campionat de Catalunya per Equips: sisena ronda

CONGRÉS 4-CATALÒNIA 6
CONGRÉS B 7-ATENEU BARCELONÈS 3

A LA VORA DELS OBJECTIUS

Sort diferent pels dos primers equips del Congrés en llurs enfrontaments directes de cara a assolir l'objectiu de mantenir la categoria. Tot i la derrota de l'A, el balanç final és positiu, doncs el primer equip manté la distància d'un punt i mig respecte la zona de descens, mentre que els del B també obrim una escletxa d'un punt.

L'encontre davant del Catalònia ha trigat en decantar-se, i quan ho ha fet, ha estat a favor dels visitants. Les derrotes d'en Viñals i l'Alonso pel darrera, afegit a un nou episodi del via crucis en que s'està convertint aquest per equips pel mestre Rubén, han condemnat al Congrés a la derrota. Afortunadament diumenge tindrem un nou match ball per certificar la permanència davant del Vilafranca.

Al blog d'en Salvo trobareu més detalls sobre l'encontre.

Pla general de la sala de joc
Tempesta a la vista; el mestre es tapa

Per contra, els del B hem gaudit d'un matx inesperadament plàcid davant de l'Ateneu Barcelonès. A diferència de l'any passat, enguany hem fet valer la nostra superioritat d'ELO, evitant ser sopresos per aquest grup de jugadors veterans que, tot i tenir poca puntuació, han demostrat en diverses ocasions que poden amargar el matí a qualsevol.
Victòria d'en Cecili al primer i d'en Petar al tercer, dos valors segurs. Taules del presi, assegurant que el seu adversari "s'havia defensat bé". També ha empatat un clàssic, en Sadurní, reforç de luxe aquest matí. El 4-1 l'ha signat en Sorribas. En Jordán estava millor, en Javi també, mentre que en Codina, avui sí, havia lliurat material i en Bañón jugava una posició incerta. Com que en Jordán guanyava, he cregut oportú oferir taules per assegurat el matx, tot i que crec que gaudia d'una posició lleugerament favorable. El meu adversari les ha acceptat, mentre que en Jordán no ha perdonat: punt al sarró. De cara a possibles desempats convenia sumar el màxim de punts possible: ho ha fet en Codina, avui plenament satisfet ja que s'ha desfet d'una torre per acabar definint amb èxit, mentre que en Xavier, després de gaudir d'un peó d'avantatge des de que ha sortit de l'obertura, s'ha deixat una forquilla i qualitat, encara bo que entre el peó de més i la posició tancada, ha pogut salvar mig punt. Mig punt que, d'altra banda, se li ha escapat a en Benici Bañón, després de tenir avantatge material en fases anteriors de la partida. Al final un 7-3 que s'haurà de refermar d'aquí a dues setmanes davant del Prat. De totes maneres, primer hem de visitar al Sitges B, rival superior contra el que mirarem de treure quelcom positiu.

Sadurní i Petar
Xavier: ...c6??, Cb7.

Derrota del C davant del Catalunya D per 5-3. Només l'Alberto i en Bascuñana han estat capaços de guanyar en un encontre on els locals han fet valer la seva lleugera superioritat de rànquing.

El D ha perdut davant del Vila Olímpica, en un matx on el Congrés ha presentat a només set jugadors. Encara no disposem del detall de l'acta.



Diumenge més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada