dilluns, 19 de març del 2012

Campionat de Catalunya per equips: vuitena ronda: fe d'errata

Amics congressistes:

Tinc dues notícies; una bona i una dolenta; en aquest cas la bona s'imposa amb escreix.

Primer la dolenta: el que us escriu no és només un inepte movent les peces, sinó també com a delegat. Tot assumit, cap problema. He de dir que en realitat no era més que una estratègia, ara desmantellada, per mantenir en tensió als meus jugadors. M'ho compreu?

Ara la bona: resulta que ja estem més que salvats! Podeu confirmar-ho en el següent quadre. Tenint en compte que matemàticament només baixaran dos equips barcelonins (de la territorial, vaja), de Segona Divisió a Preferent, hem d'aplicar la normativa de la columna 6, la diferència entre conjunts que pugen a Segona i els que baixen a Preferent. Per tant, només els darrers classificats i els dos pitjors novens de la categoria jugaran a Primera Territorial l'any vinent. L'enhorabona al Congrés B, així com a tota la resta d'equips que hagi pogut donar per morts i, en realitat, estiguin salvats o amb possibilitats reals de permanència. Agrair la correcció a l'anterior crònica d'en Juan Trigás, jugador del club veí de l'Ideal Clavé.

Per tant, tots tranquils al Tres Peons diumenge vinent, per bé que sempre fa il·lusió mirar de donar guerra a un conjunt molt superior al teu, sobretot quan no tens la necessitat imperiosa de puntuar.

Només faltaria un darrer esforç del D per sumar un punt que podria esdevenir decisiu de cara a la permanència. Si no s'aconsegueix, tampoc és un drama, tenint en compte l'equip, en moltes jornades de circumstàncies, que s'ha hagut de veure les cares amb jugadors molt superiors. Però alerta!! Per la darrera ronda comptarem amb la presència de la nostra arma secreta, un Emili López que, més de 30 hores després de la finalització del matx, em confirmen que ja ha acabat d'analitzar la seva partida i ha pogut retornar a Barcelona.

Diumenge vinent el punt i final. Si tot va bé, la rua de celebració de final de temporada seguirà el següent recorregut: Club-plaça Dr.Modrego-Felip II-Bar Can Pere. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada