Enllaços

Us facilito els links de diverses webs on podeu seguir l'activitat escaquística al Congrés:


Club d'Escacs Congrés  Pàgina web oficial del Club d'Escacs Congrés, per ara en construcció

Pàgina web d'en Josep Sadurní  Tot i la seva condició de pàgina no oficial, parlem de la web de referència dels congressistes. Història, actualitat i petits reportatges de la mà del mestre Josep.

Escacs i escacs  Pàgina en format blog del company Roger Salvo. Ja de tradició, hi trobareu interessants articles relacionats tant amb el club com amb els escacs en general. Un apassionat.


Dues o tres coses que sé de... Pàgina en format blog del company Joan Codina. Una visió completament diferent dels escacs des d'una òptica codinàcia. Centrat en els tornejos on pren part; divertit.

Club d'Escacs Ideal d'en Clavé  Web de l'entitat veïna i amiga de Nou Barris, l'Ideal d'en Clavé. Història i actualitat del club de Roquetes.

Club d'Escacs La Lira  Al cor de Sant Andreu trobem els companys de La Lira, club entranyable el qual podeu seguir a través de la seva web.

Club d'Escacs Sant Martí  Si creuem el pont de Calatrava, al club d'escacs Sant Martí hi trobareu bona gent. Aquí us deixo l'enllaç amb la seva web.

Bar Can Pere  Si us acosteu al Congrés, us recomano aturar-vos un segon a Can Pere a degustar les millors tapes del barri, amanides amb l'alegria de l'Olga i en Francesc. Escacs i bona gastronomia sempre de la mà!!