dilluns, 17 de març del 2014

Lliga Catalana 2014, ronda 8


 

 

Victòria intranscendent que ens posiciona amb tot a favor per aconseguir el subcampionat. Avui el primer equip presentava la baixa de darrera hora de l’Alonso, així com la meva, ja que jugava a l’equip B. En Julbe i en Lucas ens han substituït, amb gran encert d’aquest darrer, que amb la seva victòria d’avui confirma una gran temporada.
Diumenge posarem punt final a la temporada a casa del campió, el Jake.

 


 

Tenint en compte el potencial dels dos equips, si abans del matx em plantegen aquest resultat, no diré que el signo, ja que és una derrota, però hagués estat molt digne. Ha passat que a les 10:30 ja guanyàvem 3-0, doncs l’Hospitalet ha presentat un vacant al darrer tauler i dos dels jugadors alineats no s’han presentat. Tot un regal de cara a aconseguir un punt que per nosaltres era vital, però avui hem fet el ridícul amb majúscules. Poc després del 3-0, en Gómez acceptava taules en una posició equilibrada i a les partides restants: Codina avantatge, Javi Romero lleugera superioritat, Andreu mirant d’equilibrar, Javi inferior, Jordan i Héctor igualtat. D’acord, donada la diferència d’ELO a favor dels visitants als tres primers taulers, ens podem posar en la pitjor conjuntura: que perdéssim l’Andreu, en Jordan i jo, fins i tot en Javi. Però el matx s’havia de guanyar. En aquest moment li he recomanat a en Javi (González), oferir taules, doncs estava inferior, però l’adversari tenia menys ELO i mai està de més pressionar amb l’empat. En Javi ha cregut convenient seguir jugant, doncs volia estrenar-se al per equips i al cap d’una estona... en Javi fa taules! Però no en González, sinó en Romero. Aquest resultat m’ha griyolat, s’escapava mig punt amb el que jo comptava, però per sort el president, que està infranquejable aquest any, ha acabat avorrint al seu jove rival i després de diverses peticions de taules, explícites i implícites, ha aconseguit l’objectiu. Tot tornava a estar en ordre, 4,5-1,5 i, si en Codina feia la feina, el punt es quedava a casa. El cop ha arribat quan veig que en Codina ha acabat i ell mateix m’informa que ha perdut. Llavors jo ja estava lligat a la cadira, fent el que podia davant d’en Felipe Porras. Puc estar més o menys satisfet per haver-li jugat la partida de tu a tu i saber trobar les meves opcions, però finalment la posició ha derivat en un final de dames amb peó de més pel negre, d’aquests que semblen taules quan t’enfrontes a algú del teu nivell, però avui, poc a poc el negre anava collant fins que m’ha acabat triturant la posició. A l’entrar al final he proposat les taules, mai se sap, poder l’enganxava amb poques ganes de jugar...

Poc abans, en Jordan, que també havia jugat a per totes, havia inclinat el rei davant d’en Serrano, mentre que en Javi, que durant tota la partida no ha pogut ‘desfianchettar’ la seva torre, també perdia.

Ara només queda mirar de guanyar com sigui a un Agustí ja salvat i resar perquè la resta dels resultats ens acompanyin. Mentre hi ha vida hi ha esperança, però no és menys cert que si baixem, ho tindrem ben merescut. Amb actuacions esperpèntiques com la d’avui ens haurien de baixar a tercera de cop.

 


 

Còmoda victòria del C davant d’un dels equips més assequibles del grup. Destaquem la victòria d’en Moranta davant l’excongressista Bermejo. Amb aquesta victòria el C manté la igualtat amb el Sant Adrià B, per bé que els del Besòs s’enfronten a la darrera ronda al Clavé D, a més de tenir millor desempat que nosaltres. Els nostres jugadors han d’anar a guanyar el matx sense pressió i esperar a veure què passa. En qualsevol cas, la seva temporada haurà estat notable.

 


 

Empat davant d’un conjunt amb 4 1700, les victòries del carismàtic Alujas i de l’incombustible Ylla han equilibrat les derrotes d’en Manu i d’en Santamaria.

 


 

Ple de l’E davant d’un adversari que només ha presentat a dos jugadors. En Bascuñana i la Tatiana han fet la resta de la feina.

 


 

Brutal victòria dels Paco boys davant del tercer classificat, que pràcticament queda descartat per l’ascens. Llàstima que l’estrella mediàtica, en JJ, no ha pogut sumar el seu punt. A més, el Molí Nou B només ha pogut guanyar per la mínima, perdent el mig punt d’avantatge que ens portava. A la darrera ronda es viurà un mà a mà entre el Molí Nou B i el Congrés F. L’equip que faci més punts, pujarà de categoria. Malauradament, en cas d’empat, el desempat és desfavorable, però de la mateixa manera que amb el C, la temporada de l’F haurà estat esplèndida acabi com acabi. Afortunadament, els equips inferiors han aportat enguany tota la il·lusió que ens ha faltat als primers equips. Molta sort diumenge nois!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada