diumenge, 2 de febrer del 2014

Lliga catalana 2014, ronda 2



Primera ronda com a locals i segon matx desequilibrat per ELO al nostre favor. Tot i això, els lleidatans han venut cara la seva pell, aguantant totes les partides fins al migdia. En Jordan i jo hem estat els primers en imposar-nos i, a partir d’aquí, els punts han anat caient a favor nostre. Avui l’únic congressista en perdre ha estat en Carlos Alonso. Tant de bo es mantigui aquesta tònica durant el campionat, victòria contundent de l’equip amb una única derrota. Amb aquests dos primers punts, agafem una bona posició a la graella de sortida i afrontem amb il·lusió el matx davant del Cardona-Súria, diumenge vinent.


Tot i que a priori podíem esperar un rival inaccessible, reconec que després d’avaluar l’alineació que portaven creia que avui era una jornada propícia perque el nostre B comencés a sumar. Una barreja de veterania i joventut, però amb ELO sensiblement inferior al nostre. Aquests feeling s’han incrementat després del lliurament d’en Codina, que tot i que, com l’ha executat, no valia, finalment ha aconseguit atabalar al seu rival i endur-se el punt. Els dos darrers taulers, Bañón i Batuecas, feien la feina, però per contra en Javi Romero, la nostra perla, avui no ha tingut el dia. Tampoc en Gómez ni en Sáez, 3-3. Taules d’en Sorribas i del president, que definitivament s’ha fossilitzat al primer tauler, 4-4. Negre pintava el final d’en Julbe, mentre que en Javi no semblava tenir més que les taules. Una vegada s’ha confirmat la derrota d’en Julbe, en Xavier ha mirar de cercar l’heroica forçant la posició i ha acabat perdent la partida. En qualsevol cas, lloable la seva actitud, doncs no tothom està disposat a sacrificar mig punt pel bé de l’equip. Diumenge, matx complicat a casa del Collblanc, els darrers taulers hauran d’estar especialment atents ja que per damunt és un equip molt potent.


El tercer equip s’ha refet amb contundència d’una primera ronda atípica, on dues partides es van finalitzar ‘sub condicione’ a causa d’una mala configuració dels rellotges. Avui però, 2-4 davant del Vila Olímpica B, una primera passa cap a la permanència. Lucas, Ylla i Herrerías han liderat aquest important triomf.


Resultat contundent a favor dels locals en un matx que a priori es presentava força equilibrat. Quan ha arribat al Congrés, el jove Manu es lamentava per un error comès que li ha costat la partida.


Bon empat dels Kischuk guys en un encontre complicat. La Tatiana, tot i haver jugat davant d’un rival superior, es lamentava per no haver pogut puntuar. Afortunadament, els campions que forma, han fet la feina.


Zero a quatre, em confirmava l’Emili tot satisfet mentre devorava un dònut de xocolata. I afegia: aquest any hem de pujar. I és que l’equip composat per en Paco, en JJ, en Mariano i el propi Emili té qualitat i il·lusió de sobres per fer coses importants en aquesta tercera categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada