diumenge, 26 de gener del 2014

Lliga Catalana 2014, ronda 1


Bon inici del campionat del nostre primer equip que ha fet els deures a la seu de la Societat Coral l’Espiga de les Corts, on molts de nosaltres jugàvem per primera vegada. Tot i la contundència del marcador, les partides no s’han començat a definir fins al migdia, quan en Viñals ha entaulat després de rebre un escac continu. També en Camacho ha pogut salvar mig punt en posició complicada, però a partir d’aquí, els punts han anat caient al nostre sac, que ha lligat en Pere Martínez imposant-se en un final de torres amb peó de més. L’única derrota l’ha patit l’Ortín. Personalment m’he pogut imposar en una partida on sempre he dut la iniciativa, però que ha costat de rematar. La setmana que ve rebem el Lleida B amb la intenció de seguir sumant, però pensant matx a matx.


A quarts tocats de dues arribava al Casinet d’Hostafrancs on en Sorribas finalitzava en taules un final d’alfils de diferent color. El marcador, clar per als locals, que avantatjaven en més de 100 punts d’ELO als nostres jugadors. Cap victòria visitant, però heroiques taules amb negres del presi al primer tauler. També han pogut empatar les noves incorporacions: Javi Romero, la perla; Carlos Sáez, veterania al servei del Congrés i Lluís Julbe, tercer classificat al torneig social que enguany ha decidit federar-se. La veritat és que la temporada es presenta duríssima pel nostre B, amb alguns rivals fins i tot superiors, sobre el paper, als que té el primer equip. L’exemple d’avui ho reflectia. Diumenge vinent rebem a l’Escola d’Escacs de Barcelona B i, com apuntava en Javi, el factor club ha de ser determinant.


Resultat provisional, doncs les partides d’en Tort i d’en Sapiña apareixen a l’acta com a pendents. A l’espera de saber el que ha passat, esperem que la matinal hagi transcorregut amb esportivitat entre els dos conjunts.


Matx molt equilibrat on han perdut els dos primers taulers però ho han compensat l’incombustible Ylla i en Manu González.


Bona victòria dels alumnes de la Tatiana per 3 a 1. La ‘formadora de campions’ ha donat exemple imposant-se al seu adversari al primer tauler.


En l’altre encontre entre els congressistes i els de Les Corts, també ens hem endut el botí. Llàstima que la derrota de l’Emili ha impedit el ple, segur que amb el pas de les jornades es va entonant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada