dilluns, 20 de gener del 2014

Copa passada per aigua


Diumenge plujós que ha reunit a 111 equips de tota la província de Barcelona a les cotxeres de Sants. Jornada de retrobaments, de xerrades i de posada a to escaquística per a molts jugadors. El Club d’Escacs Congrés, un any més, ha afrontat la competició amb l’objectiu que els congressistes agafessin rodatge de cara a l’inici, la setmana vinent, de la Lliga Catalana.

Això ha provocat que, novament, haguem tornat a ‘llençar’ la Copa. Molts dels nostres jugadors només poden jugar pel matí, mentre que a la tarda la participació minva. Això ens obliga a retirar equips a mesura que avança el dia, amb la mala imatge que suposa pel nostre club. De tots els conjunts participants, només cinc no han completat el total de rondes i d’aquests cinc, dos són del Congrés.

Esportivament, poc a destacar. Felicitar a l’Escola d’Escacs, campió amb una autoritat insòlita, doncs ha tret quatre punts als seus perseguidors, el Sant Josep de Badalona, la Societat Coral Colon de Sabadell i el Barcelona UGA, per aquest ordre. I el Congrés... doncs l’A, l’únic conjunt que hem aguantat les nou rondes, al ser l’únic equip on podien jugar els deu primers jugadors del club, ha quedat en una discreta 71a posició. El Congrés B, amb 7 rondes disputades, s’ha classificat 104è i el C ha tancat la taula, havent disputat únicament dues rondes.

Individualment podem destacar el gran matí que ha tingut en Javi, 3,5 de 4, així com alguna anècdota, com quan a la segona ronda el rival de l’Andreu ha arribat quan li quedaven 9 segons al rellotge, el nostre president ha oblidat que hi havia increment, ha començat a jugar ràpid especulant amb la caiguda de bandera i quan se’n ha adonat, l’adversari havia aconseguit un minut al rellotge i una posició guanyada. També un servidor ha tingut el seu moment Mr. Bean, quan en una partida controlada he pitjat el rellotge que no tocava i gairebé acabo perdent per temps. També hem de destacar alguna absència de darrera hora, com la de l’Emili o la d’en Santamaria, tots dos malalts.

En acabat hem rematat la jornada seguint el partit del Barça al mateix bar on hem dinat. No sé pas què arribarà abans, l’anhelat pla B per partits com aquest o l’edició de la Copa Catalana en que el Congrés pugui competir!

A partir de diumenge, va de debò...

Força Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada