diumenge, 18 de desembre del 2011

Torneig de partides llampec de Nadal



Divendres va tenir lloc al Club d'Escacs Congrés el ja tradicional campionat de partides llampec, acompanyat, com manen els cànons del cava i els torrons de rigor.

El president obrint cava
Èxit d'afluència, fins a 14 participants mercès en gran part a la difusió que va dur a terme l'estrella mediàtica, MA González. D'entre tots hem de destacar dos mestres catalans, en Rubén i l'Einar, un santandreuenc asidu al Congrés, que juntament amb en Carlos Alonso presentaven credencials per aconseguir l'ampolla de cava, premi pel guanyador d'enguany. La resta, els habituals de sempre amb la sorpresa d'en Cristian, que darrerament no apareix tant pel club, així com de l'Inglès, un veterà jugador a qui no acostumem a veure gaire.

La nit va començar amb una breu degustació de cava i torrons amanida sorprenentment amb un encara més breu discurs del president Andreu, que afortunadament pels assistents estava afònic i amb poques ganes de parlar. Alhora que ens felicitàvem les festes vam recordar la figura d'en Jaume Sans, soci històric que ens deixà el mes passat.

Breu discurs
El torneig es va disputar per sistema suís, inicialment previst a vuit rondes que finalment varen ser set. Bona tasca dels González en l'organització, amb una única taca a l'introduir erròniament un resultat, havent de reiniciar-se una ronda a causa del canvi d'emparellaments.
De seguida l'Einar, en Rubén i l'Alonso es van desmarcar de la resta de participants. Destaquem que en Rubén s'imposà al duel de mestres, alhora que en Carlos Alonso va ser capaç de derrotar al MC congressista. Finalitzades les set rondes, el podi va quedar de la següent manera:

CAMPIÓ: CARLOS ALONSO 6 punts
Einar Castellano, objecte de desig congressista, en primer pla
SEGON: RUBÉN HERNÁNDEZ 6 punts
TERCER: EINAR CASTELLANO 5 punts

Ampolla de cava pel Carlos Alonso, que es va veure afavorit pels desempats. Bon torneig també del president, quart amb els mateixos punts que l'Einar, mentre que hem de baixar fins als 3,5 punts per trobar al cronista en cinquena posició, empatat amb un grup de jugadors dels que destaca l'MA, flamant sisè. Alujas pare va tancar la classifació sense poder puntuar, però posant en dificultats a més d'un rival.

Finalitzada la competició, alguns socis ens vàrem quedar fins ben entrada la matinada disputant unes timbes a 'catx a quatre', modalitat lúdico-escaquística molt estesa anys enrere al nostre club.

Abans d'acomiadar-me, remarcar que aquesta vegada les imatges són cortesia de l'MA González; pregaria que us fixessiu en l'estètica del club que, d'aquí a aproximadament un mes, haurà canviat radicalment.

Salutacions i Bones Festes!!








1 comentari:

  1. Hi!

    Firstly thanks for your post but who are you? I have visited your profile/blogspot and I didn't see your identity. Are you a chess player?

    In all case, you're welcome ;-)

    ResponElimina