dissabte, 3 de desembre del 2011

Assemblea General Extraordinària

Bon dia congressistes:

Ahir al vespre va tenir lloc a la seu del nostre club una Assemblea General Extraordinària, centrada en l'aprovació d'un pressupost per realitzar les obres de reforma previstes a la nostra seu. Per unanimitat s'ha acceptat el pressupost del què disposàvem, incloent una 'rentada de cara' a les dues sales principals del club: parets amb sòcul a mitja alçada, pintura i sostre, alhora que revisió i adequació de la instal·lació elèctrica, incloent la substitució dels fluorescents actuals per plaques llumíniques que permetin una major homogeneïtat en la distribució de la il·luminació.
Queden alguns detalls pendents de concretar, com ara la instal·lació de comandaments per moure les reixes metàl·liques des de dins del club, la revisió/modificació del sistema d'extracció de fums o la retirada dels ventiladors. En qualsevol cas, el total de les obres es tancarà per un import que oscil·larà entre els 8000 i els 10000 euros i aquestes s'iniciaran durant el mes de desembre, de cara a tenir el local reformat amb motiu de l'inici del Campionat de Catalunya per Equips.

En un segon punt i prioritzant la competició oficial, els socis assistents hem decidit endarrerir el tradicional torneig de ràpides de Nadal fins a finals de gener, aprofitant així per celebrar també la inaguració del local ja reformat.

Acte seguit i davant de la insistència d'en Roger Salvo (amb tota la raó del món), la junta directiva s'ha compromès a estudiar la substitució de les cadires del club, possiblement en dos torns, primer la sala principal, després la del futbolí. En Rafael Ylla s'ha ofert voluntari per fer un estudi de mercat i assessorar a la nostra junta.

El següent punt ha consistit en l'adjudicació de la tasca de delegat federatiu a l'Héctor Hernández, és a dir, jo. Les tasques del delegat federatiu consistiran en revisar anualment les dades dels socis, convocar-los perquè renovin i enviar les fitxes a la Federació Catalana. També haurà d'assistir a les dues assemblees anuals que organitzades per aquesta.

La junta també ha fet palesa la necessitat d'anomenar un tresorer. El president, Frederic Andreu, amb la conformitat dels socis, ha manifestat la voluntat de donar aquest càrrec a en Bielsa o, com a segona opció, en Joan Codina. Si cap dels dos accepta, s'estudiaran altres alternatives.

Així mateix s'ha manifestat la voluntat d'agrair al funcionariat del club la seva tasca desinteressada amb petites gratificacions com targetes de transport gratuït o petites compensacions per cobrir possibles despeses, en funció de la tasca que desenvolupin.

Un nou punt de l'ordre del dia ha estat la creació de la figura del soci refundador, a l'espera de reflectir-ho als estatuts del club: tot aquell soci major d'edat al corrent de pagament, que tindrà potestat per pendre decisions relatives al patrimoni de l'entitat. Les baixes naturals de socis refundadors seran cobertes per nous socis que duguin més d'una dècada entre nosaltres.

Relatiu a les activitats proposades (classes d'escacs), òbviament qualsevol gestió resta a l'espera de la finalització de la reforma. En qualsevol cas, el president ha aportat una proposta de seguiment de classes grupals per Internet. S'estudiarà tant aquesta via com altres, en funció també de les actualitzacions informàtiques que es realitzin. Per tant, per ara, no hi ha data establerta. Frederic Andreu ha aprofitat per recordar la figura d'en Javi González com a coordinador de l'escola, així com les possibles incorporacions d'en Rubén Hernández i d'en Petar Plamenov. Actualment són el propi president i en Francisco Martínez qui col·laboren amb en Javi.

Amb això s'ha donat per finalitzada la sessió, si bé com a organitzador em permeto la llicència de d'aclarir-vos l'estructura del matx internacional previst pels mesos d'abril i maig, doncs sembla que hi havia certs dubtes:

Es tracta d'un matx d'anada i tornada contra un combinat rossellonès. Només demano, per motius obvis, que el que jugui la tornada també jugui l'anada (al contrari, tothom voldria jugar a casa i ningú fora). Si bé els francesos em van comentar que vindrien el dissabte a Barcelona, la meva idea per l'anada és desplaçar-se el mateix dia en dos vehicles (un dels dos el cedeixo jo). El desplaçament a Ille-sur-Têt (a 25 quilòmetres de Perpinyà) és similar a anar a Andorra, com podria donar-se en un per equips, així que matinant una mica és suficient. Em vaig comprometre a dir-li quelcom a en Charles López, per això pregaria tenir la llista de participants com abans millor. Animeu-vos!!

Salutacions i que vagi molt bé l'aqüeducte!
Héctor

PD: Escacs de Barri fa arribar la seva felicitació a en Josep Sadurní, que el passat dilluns 28 pel matí va ser pare d'una nena. A veure si aviat comença a entaular partides d'escacs amb la mateixa habilitat que son pare!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada