divendres, 9 de desembre del 2011

Ràpides de Nadal a La Lira


Com cada 6 de desembre, un grapat d'escaquistes ens hem donat cita al club d'escacs La Lira per disputar el tradicional torneig nadalenc. Un any més, el format ha estat una atractiva lliga entre tots els equips participants, amb sistema de puntuació olímpica.


Pla general de la sala de joc
Congrés en acció a la sala annexa





Pel que fa al Congrés, només hem pogut presentar un equip i de circumstàncies, per complir amb el compromís. Les baixes a darrera hora dels germans González per indisposició han produït que en Jordi Rodríguez, en David Baselga, en Carlos Bascuñana, en Josep Maria Jordán i un servidor hagin estat els representants per part congressista. En Paco i l'Andreu han fet acte de presència, però com ja érem prou jugadors, finalment han marxat. No ha aparegut el mestre Rubén, al que esperàvem. El resultat final, lamentable: un total de 10 punts per tancar la classificació, sumant un únic empat en tot el torneig. El màxim realitzador ha estat en Carlos Bascuñana, amb 3,5 punts; cap integrant més ha arribat als 3 punts.

David Baselga i Josep Maria Jordán
Jordi R. Batuecas i Carlos Bascuñana
Bascuñana: capo canonieri congressista

Anem als calaixos del podi: 3r lloc pels joves del Sant Andreu, segon l'Ateneu Colon mentre que la primera plaça ha caigut a mans del Sant Martí, encapçalats pel MF Òscar Ruiz. L'enhorabona a tots ells.

Cal destacar tant el comportament de tots els jugadors com la bona organització que a més, ens ha ofert el ja tradicional (i abundant) piscolabis.


3r classificat: St. Andreu
Raül Arza aixeca el trofeu al segon classificat
Sant Martí, brillant campió
El piscolabis, a punt

Finalment les reformes al Club d'escacs Congrés començaran el dilluns 19 de desembre, fet pel que es mantenen les activitats nadalenques de germanor programades per divendres 16 (torneig de ràpides i sopar). Escacs de barri donarà cobertura a l'esdeveniment.

Fins la setmana que ve! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada