diumenge, 17 de març del 2013

Campionat de Catalunya per Equips: 1x1


Acaba de sortir del forn l’u per u, analitzant l’actuació dels jugadors que han participat amb el Congrés B:

TITULARS

Josep SADURNÍ, 3 punts: MUR, com és costum, a en Josep sempre li ha tocat ballar amb la més lletja, però això no ha impedit que en sis de les nou partides s’hagi quadrat per sumar mig punt molt valuós de cara a aguantar els encontres. Finalitza amb el regust agredolç de no haver pogut guanyar cap partida.

Héctor HERNÁNDEZ, 6 punts (DEL.): MONOCROMÀTIC, 5,5 de 6 amb blanques, 0,5 de 3 amb negres, caldrà renovar el repertori d’obertures. Segon Alekhine de la seva trajectòria, senyal que l’equip ha estat fluix. En dues ocasions ha defensat el desè tauler del primer equip.

Frederic ANDREU, 3,5 punts (COORD.): PERDONAVIDES, el president ha acabat sumant menys punts dels que per joc mereixia, ja que moltes partides se li han escapat cap al final. Impecable en la coordinació dels equips.

Juan José MONTES, 4,5 punts (de 8): GALLEC, el nostre anterior crack era búlgar, aquest és gallec. Tot i que no ha acabat de matar algunes partides, al seu joc percebem detalls que ens asseguren estar davant del puntal del B dels propers anys, per bé que ja ha debutat amb el primer equip.

Joan SORRIBAS, 3 punts (de 7): DESMELENAT, en Joan normalment s’ha caracteritzat pel seu estil sòlid, però enguany tan aviat generava un atac demolidor, com els adversaris trobaven escletxes a la seva posició, sense signar cap empat. Unes proves de visió li han impedit jugar totes les rondes.

Javier GONZÁLEZ, 3,5 punts: CREIXENT, a en Xavier se li ha fet curt el campionat, doncs després d’un inici on no s’acabava de trobar còmode sobre el tauler, a les darreres rondes ens començava a recordar a aquell jugador que temps enrere havia flirtejat amb els 2100.

Joan CODINA, 2 punts: DESCENTRAT, bé, no ens enganyem, escaquísticament, de centrat mai ho ha estat massa, doncs estem davant d’un jugador que viu del talent i la fantasia, però aquesta temporada en Codina està afrontant situacions complicades que li han impedit donar el millor de sí mateix. Llàstima, doncs després de la seva primera victòria, crèiem que podia ser el seu any.

Benici BAÑON, 3,5 punts: COMPLIDOR, jugador de club, sempre a disposició de l’equip que sigui, enguany ha jugat majoritàriament al segon equip, combinant victòries espectaculars amb derrotes en partides on podria haver tret quelcom més. Com a premi a la seva trajectòria, ha debutat amb el primer equip a la darrera ronda.

Marco Antonio GONZÁLEZ, 4 punts: MÀGIC, en Marco, per sota, sempre és una garantia. Encara que aquesta campanya ha estat una mica irregular, als matx determinants ens ha donat els punts decisius per mantenir la categoria, però si alguna cosa restarà a les nostres retines és la sorprenent Ae3+ a Sitges.

SUPLENTS, ordenats per número de partides jugades amb el B

Josep Maria JORDÁN, 1 de 4: CONSOLIDAT, al primer equip, on ha jugat com a desè tauler titular sempre que ha estat disponible. A les quatre partides que ha disputat amb nosaltres, s’ha enfrontat amb rivals durs, aconseguint sumar dues taules.
Josep Antoni LUCAS, 1 de 3: ENCARCARAT, com és lògic, quan jugues poques partides a l’any, és difícil agafar el ritme, això li ha costat algun punt al nostre entranyable Lucas.
Jordi RODRIGUEZ BATUECAS, 1,5 de 3: PROMOCIONABLE, any darrere any, en Jordi treu el cap amb més assiduïtat. Aquest any ha tancat l’alineació en tres ocasions, aportant la seriositat i solidesa que a ell li sobra i a d’altres ens manca.
Manuel GONZÁLEZ, 0 d’1: PROMESA, aquest noi apunta maneres, doncs amb només 16 anys, la seva progressió és molt bona. Com a premi i mercès a la seva disponibilitat, va debutar amb nosaltres a Sitges, on va estar a la vora de puntuar. En uns anys, si no es descentra, és carn d’A.

Andreu HERRERÍAS, 0 d’1: SUPERAT, l’Andreu fou convocat pel matx davant del Tres Peons C, després d’una excel·lent campanya als equips inferiors, assegurà veure’s superat pel seu adversari.

Alberto GONZÁLEZ: 0,5 d’1: OBSEQUIAT, després d’intentar forçar la posició per empatar el matx, el seu adversari va tenir un bon detall regalant-li el mig punt que, jugades abans, tenia a la mà.
Carlos ALONSO, 0,5 d’1: SÒLID, s’ha plantat amb les peces negres per donar mig punt a l’equip, llàstima que finalment no ha estat suficient per puntuar davant del Sant Martí B

Mariano CAMACHO, 0,5 d’1: PETROSIAN, sòlid, rocós o qualsevol qualificatiu d’aquesta mena li queda curt. En Camacho és, directament, garantia de taules, tot i que jo l’animaria a ser una mica més ambiciós, doncs percebo que té nivell per cercar quelcom més a les seves partides.
Juan José ORTÍN, 0 d’1: ALLIÇONAT, després d’una molt bona campanya, essent un dels màxims realitzadors del primer equip amb 5 punts, avui li ha tocat rebre mercès a la destresa d’en Dani Porras guanyant el final.

Fins l’any que ve, congressistes!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada