dilluns, 20 de febrer del 2012

Campionat de Catalunya per Equips: quarta ronda

ANDORRA 7,5-CONGRÉS 2,5
CASTELLDEFELS 6,5-CONGRÉS 3,5

RES DE RES

Ni l'A, ni el B, ni el C, ni la Copa del Rei de bàsquet. Per aixecar una mica els ànims hem d'anar fins a la victòria del nostre quart equip o, millor encara, veure els gols del Barça-València repetits trenta vegades per creure que aquesta lliga impossible no ho és tant.

El nostre primer equip s'enfrontava a l'Andorra: sembla que el millor del cap de setmana ha estat el viatge, doncs al matx no han tingut opcions. Un 7,5-2,5 contundent, amb l'única victòria d'en Bielsa. Els locals eren clarament superiors als primers taulers, mentre que nosaltres havíem de cercar la victòria per sota, però no ha estat possible. Podeu consultar els detalls de l'encontre i la resta de l'expedició al blog d'en Roger Salvo.

La setmana que ve l'A es jugarà les garrofes davant l'Ateneu Colon, rival directe per la permanència.

Vista general
Cristian, reforç pel B

Taulers 1 i 2
La prèvia




















Els del B teníem un matx complicadíssim davant del Castelldefels. Per moments ha semblat que podríem puntuar, però no ha estat més que un miratge. Perdia en Petar, preocupat per arribar a l'hora a la feina, mentre que en Javi, amb qualitat de més, s'imposava amb comoditat. Taules d'en Jordán al quart escaquer, després d'un canvi de dames a les primeres jugades, ni ell ni el seu adversari han pogut desequilibrar la partida al seu favor. Empatava també en Sorribas i... miracle!! Victòria d'en Bañón, compensada per la derrota del president, en una posició que li oferia millors perspectives. 3-3 i en Cristian lluitant per mig punt, en Cecili pressionat però aguantant, en Codina amb dos peons de menys i servidor pressionant la posició rival. Sabia que, per tenir alguna opció, havia de guanyar la meva partida i realment, veient la posició que tenia, hi confiava. Un excés d'optimisme m'ha empès a deixar un peó indefens a la sisena fila i, en aquests casos, si no defineixes, el peó cau i palmes el final. No obstant, abans de llençar el peó, ja havia comès un parell d'imprecisions que havien convertit en igualada una posició prometedora, res, un que és dolent. Darrere meu ha caigut en Cristian i, poc després, en Codina. Per contra en Cecili ha demostrat que juga una estona millor que la resta de congressistes, aconseguint les taules davant d'un rival superior, amb força solvència, per col·locar el 6,5-3,5 definitiu.

En Cecili ha tancat la matinal
Diumenge vinent ens la juguem davant del Molins de Rei en un matx de pronòstic incert ja que tot i tractar-se d'un conjunt d'ELO baix, els resultats de les darreres rondes els avalen.

Codina i Cristian amb problemes
Llàstima el C, han perdut per la mínima un encontre molt igualat. Capitanejats pels dos González (victòria d'en MA inclosa), els congressistes han vist com el Sant Martí E s'imposava als darrers taulers.Aquesta derrota obliga al nostre tercer conjunt a fixar el seu objectiu en mantenir la categoria.

Avui el D mereix un aplaudiment. Davant dels veïns de l'Ideal d'en Clavé C, sensiblement superiors als quatre primers taulers, els nostres han estat capaços de donar la campanada imposant-se per 4,5 a 3,5 tot i comptar amb un jugador menys. Aquest punt inesperat dóna alguna opció de permanència.
Del matx podríem destacar les victòries d'Andreu Herrerías, Emili López, Alujas pare i d'en J.J. (ple de les estrelles mediàtiques), així com les taules d'en Jordi R. Batuecas davant d'un rival més fort, però el plat fort de la jornada ha estat sense cap mena de dubte la partida Paco-Roberto Bermejo, amb victòria per l'ex-congressita, ara a les files del club de la Via Júlia.

Això no s'atura, fins diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada