dimecres, 23 de novembre del 2011

Sandra Escobar es corona al Guinardó

El passat diumenge 13 de novembre es disputà el primer torneig actiu femení del Guinardó. Bona iniciativa del Peona i Peó per promocionar els escacs entre les noies, cada vegada amb més pes al nostre món. De manera sorprenent, l'ex-congressista Sandra Escobar es va imposar al grup A per davant de jugadores, a priori, més fortes que ella, com l'Elisabeth Riera, l'Andrea Norte o la més veterana Diana Ruth López.

La Sandra va dominar la competició amb mà de ferro i es proclamà campiona amb 6,5 punts sobre 7 possibles, entaulant únicament una partida davant l'Andrea Norte, que finalment quedà segona a un punt de l'ex-congressista. Amb aquesta actuació es referma com una jugadora molt perillosa a ritmes ràpids i semiràpids. Us adjunto la classificació final del torneig.

Sandra Escobar ha estat, segurament, el darrer producte significatiu de la pedrera congressista. Aquí va començar a jugar a escacs de ben petita fins que, fa un parell d'anys, va fitxar pel Sant Martí. Amb 21 anys i resultats com aquest, encara és a temps d'arribar a estar entre les millors jugadores catalanes. Escacs de barri li fa arribar des d'aquestes línies la més sincera enhorabona.

Divendres, el nostre equip es traslladarà al carrer Ros d'Olano per cobrir la darrera ronda de l'open Vila de Gràcia i copsar l'anàlisi dels participants congressistes.

Salut i a pel Milan!!






1 comentari:

  1. Amb cobertura externa,he de poder concentrar-me a millorar el nivell escaquístic,el periodístic,es lamentable i "sans espoir" molta atenció a la taula 21.Al costat del "presi"
    Si aguanteu tota la ronda,cubata pagat....

    ResponElimina