divendres, 4 de novembre del 2011

CLUB D'ESCACS CONGRÉS vs COMBINAT ROSSELLÓ

Atenció congressistes:

Tal com us vaig avançar a la darrera entrada, arran de la nostra recent participació al festival d'escacs d'Illa de Tet, hem concretat amb en Charles López, president del club d'escacs Échecs en Têt, la celebració d'un matx internacional amistós entre el Club d'Escacs Congrés i un combinat format per jugadors rossellonesos.

S'ha convingut que l'encontre es disputarà entre vuit jugadors a anada i tornada; mirarem d'aconseguir que el nivell dels escaquistes sigui similar, amb l'objectiu de dotar de màxima emoció a la trobada.

Adjunto les bases del matx, els interessats en disputar-lo es comprometen a acceptar-les:

  1. La meva proposta és jugar l'anada a Illa de Têt el diumenge 15-4 i la tornada al Congrés el 20-5, també diumenge. L'altra data disponible pels nord-catalans és el dimarts 1-5. L'hora d'inici de les partides s'acordarà entre els dos clubs.
  2. CAP jugador que no disputi l'anada, jugarà el matx com a local. S'exigeix el compromís de disputar les dues partides.
  3. D'entre les sol·licituds, faré la tria en funció de l'alineació que pugui presentar el rival. Davant de dos jugadors de nivell similar, es tindran en compte aspectes com el compromís amb l'equip (participació en competicions per equips), la col·laboració amb les activitats organitzades pel club, etc.
  4. El delegat congressista serà l'Héctor Hernández, és a dir, jo. Només participaré com a jugador davant d'una possible baixa no coberta.
  5. El delegat rival serà en Charles López que alhora, desenvoluparà la tasca d'àrbitre, en cas de ser necessària. 
Com que es tracta d'un encontre amistós, primarà la companyonia i la participació per davant de la competitivitat. No obstant, a falta de concretar-ho tant amb els rivals com amb els jugadors propis (o amb tresoreria??) no estaria de més que l'equip vençut tingués un detall amb el vencedor (un obsequi, un dinar després del matx de tornada, un trofeu, etc).

Sé que queden més de cinc mesos per l'esdeveniment, però comprendreu que s'ha d'organitzar amb temps. Per això us animo des d'ara mateix a mostrar interès en participar-hi. Quan tingui la llista on s'especifiquin els integrants de l'equip, l'enviaré al delegat rival i començarem a lligar-ho tot.

Recordar-vos que fa gairebé set anys (19 de febrer del 2005) ja vàrem gaudir d'una experiència similar al rebre al St. Albans Chess Club. Aquí teniu una interessant crònica d'en Josep Sadurní, acompanyada d'unes fotografies que, a més a més de recordar-me el curiós look que lluïa fa uns anys, també em serviran per convèncer-vos de l'èxit de la iniciativa.

Ja trigo en rebre sol·licituds!! Només vuit places lliures!

Salutacions,
Héctor














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada